Wie zijn wij2018-10-17T10:13:25+00:00

Wie zijn wij

Wij zijn twee trainers met één passie: mensen met elkaar verbinden. De workshops en trainingen
worden altijd door ons samen gegeven, want samen halen wij het beste in elkaar, maar ook in de
deelnemers naar boven!

Met een no-nonsense aanpak, die zowel humor als (levens)ervaring in zich draagt, brengen
we datgene aan het licht wat die verbinding in de weg staat. Niets is mooier dan het ontstaan van
onderling begrip! Pas in vertrouwen en eerlijkheid komt er ruimte voor groei.

Mart

Mart

Sinds 2008 ben ik werkzaam als coach na het voltooien van een opleiding voor coaching en counseling. Ik heb altijd een grote interesse gehad in mensen, wie ze zijn, wat ze beweegt. Het coachen van mensen is daarom een logisch gevolg van wie ik ben geworden gedurende mijn eigen ontwikkeling.

Door de verscheidenheid aan mensen die ik heb gecoacht weet ik dat iedereen het vermogen heeft om te groeien, om te veranderen. Dat is het prachtige van mijn vak!

Celine

Celine

Een gezonde dosis levenservaring en de liefde voor mensen leidde in 2009 tot mijn opleiding tot coach aan de Academie voor Coaching te Utrecht. Na 18 jaar ervaring als communicatieadviseur bleek dit een uitstekende stap.

Zowel individueel als in het werken met groepen ben ik er altijd op uit om de individuele kracht aan te boren die in iedereen schuilt. Een mooier vak bestaat niet!

Neem contact met ons op