Personal coaching2018-05-30T22:56:18+00:00

Personal coaching

Wij begeleiden je door actief te luisteren en de juiste vragen te stellen op het juiste moment. Soms is dit confronterend, maar altijd met als doel om samen tot de kern te komen. Als je bereid bent om je patronen, je gedrag en de keuzes die je maakt onder de loep te nemen, dan ontstaat er iets magisch. Dan is er ruimte voor groei.

Wij staan als coach naast je. We onderzoeken samen in welk patroon je vastzit en helpen je om nieuw gedrag te ontwikkelen en toe te passen. Het ervaren van de ‘winst’ van je nieuwe gedrag leidt tot opluchting, meer zelfvertrouwen en meer vrijheid.

Deze verandering is niet gemakkelijk. Pas als je de inzichten hebt, kun je aan een veranderproces beginnen. Daardoor leer je steviger en vrijer in het leven te staan. Je leert keuzes te maken die je echt wat opleveren. Een boeiend groeiproces met een waardevol resultaat.

Wat kan de cliënt verwachten?

In de persoonlijke gesprekken wordt een veilige setting gecreëerd waarin openheid en kwetsbaarheid wordt gestimuleerd. Er worden lastige vraagstukken uit de praktijk behandeld, waardoor de cliënt direct van handvatten wordt voorzien.

Interesse in Personal coaching?

Ben je op zoek naar personal coaching en heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Kijk voor contactinformatie op de contactpagina.

Kennismakingsgesprekken zijn altijd gratis.

Mart Overdijk heeft haar praktijk in Almere, tel. 06-24585479.
Celine Breeuwsma heeft haar praktijk in Nieuwegein, tel. 06-38930202.

Neem contact met ons op