Workshops en trainingen2018-05-14T16:01:26+00:00

Workshops en trainingen

Ben je op zoek naar een workshop of een training om jezelf of de medewerkers onder begeleiding op persoonlijk en communicatief vlak te laten ontwikkelen? Wij zorgen er samen voor dat elke workshop of training een ervaring wordt waar zowel de medewerker als de werkgever blijvend van gaan profiteren.
Overdijk & Breeuwsma ontwikkelt workshops en trainingen op maat voor bedrijven met als doel om medewerkers hun eigen kracht te laten ontdekken en toe te passen in de praktijk, zowel privé als op de werkvloer. Wij realiseren dat doel door een veilige omgeving te bieden en onderling begrip te creëren. Hierdoor ontstaat verbinding met elkaar en ruimte voor persoonlijke groei.

Voorbeelden van trainingen die wij geven zijn:

  • stress versus zelfvertrouwen: wat doet stress met je en met je zelfvertrouwen? Hoe leer je omgaan met stress en hoe leer een burn-out te voorkomen?
  • effectief leiderschap: optimaal leren communiceren op managementniveau.
  • professioneel begeleiden: het goed begeleiden van jonge medewerkers wordt een succes als het zowel op inhoudelijk niveau als op relatieniveau gebeurt. Deze training behandelt het in balans houden van deze twee belangrijke pijlers waarop begeleiding is gebaseerd.
  • workshops en trainingen die gericht zijn op een specifieke vraag binnen de organisatie.

Na een training van Overdijk & Breeuwsma coaching zijn medewerkers meer in hun kracht en ontstaat er door verbinding met collega’s een betere samenwerking. De uitkomst is vertrouwen (terug)krijgen in zichzelf en daarmee ook in de groep.

Wat kunnen de deelnemers verwachten?

De groepen zijn klein van omvang (max. 12 personen) en vinden plaats in een veilige setting waar openheid en kwetsbaarheid wordt gestimuleerd. Er worden lastige vraagstukken uit de praktijk behandeld, waardoor deelnemers direct van handvatten worden voorzien. Deze trainingen vinden plaats op locatie (inhouse) of, indien gewenst, op een externe locatie.

Interesse in een workshop of training?

Ben je op zoek naar een workshop of training, heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen, mailen of je vraag stellen via het contactformulier op deze pagina.

 

Neem contact met ons op