Leiderschap2018-06-20T10:00:28+00:00

Leiderschap

Naast inhoudelijke taken zoals visie, plannen, resultaatgerichtheid, heeft een leider vaardigheden nodig om zijn medewerkers te motiveren en tot ontwikkeling te brengen. Hij heeft aandacht en zorg voor zijn mensen en neemt hierin actief verantwoordelijkheid.

Maar wat als je hierin vastloopt en behoefte hebt aan het verbeteren van de relatie met je medewerkers? Als je beter wilt kunnen schakelen tussen inhoud en relatie (oog/voeling hebben met de mensen in het bedrijf)?

Wij helpen je in deze leidinggevende rol je dusdanig te ontwikkelen tot een inspirerend persoon die werkt vanuit zijn waarden. Zowel de persoonlijke ontwikkeling als het ontwikkelen van de relatiekant – die beiden essentieel zijn bij het geven (en tonen) van leiding – komt hierbij aan bod.

Het bedrijf wordt gedragen door mensen en een inspirerend leidinggevende brengt het bedrijf in beweging!

Wat kan de deelnemer verwachten?

In deze training wordt een veilige setting gecreëerd waarin openheid en kwetsbaarheid worden gestimuleerd. Er worden lastige vraagstukken uit de praktijk behandeld, waardoor de deelnemers direct van handvatten worden voorzien. Deze trainingen vinden plaats op locatie (inhouse) of, indien gewenst, op een externe locatie.

Interesse in een training Leiderschap?

Ben je op zoek naar een training Leiderschap en heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen of mailen.

Neem contact met ons op